Beauty, Gastblogs

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

Catrice heeft veel mascara’s, heel veel mascara’s, in het assortiment. Het is dus een hele klus om er eentje uit te kiezen. Ik heb ze zelf niet allemaal getest, maar toch heb ik al wel een favoriete gevonden: Catrice Glam & Doll Blackest false lashes. 

Eerst en vooral wil ik jullie erop wijzen dat Catrice Glam & Doll verschillende varianten heeft. De verpakkingen zijn dan ook allemaal hetzelfde, waardoor je soms eens kan misgrijpen. Been there, done that 😅

 

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

 

De verpakking

De verpakking heeft een roze/paarse kleur en is voor de rest strak. Meer moet dat voor mij ook niet zijn. Door de draaiende structuur in de verpakking, heb je ook nog eens een goede grip. 

Het borsteltje ziet er ook ideaal uit. Het is een siliconen, gebogen borsteltje. Siliconen is altijd al goed om gesepareerde wimpers te hebben. Het gebogen borsteltje zorgt voor een grote krul en volume.

 

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

 

De look

De mascara belooft een blackest false lashes effect te hebben. Daar heb ik uiteindelijk wel mijn twijfels over. Diepzwart is de kleur natuurlijk wel, daar valt niet over te twijfelen. Het valse wimpereffect is nogal overdreven vind ik. De mascara zou ik eerder omschrijven voor een mooie, volle natuurlijke look. Wil je liever een glamlook, bijvoorbeeld tijdens een avondje uit, gebruik je deze mascara best als een basis. 

 

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

 

De prijs

De Catrice Glam & Doll mascara is dan ook nog eens een budgettopper. Hij kost amper € 3,99 bij Kruidvat. Verder bestaat er ook een waterproof versie van in een blauwe kleur. 

 

Het enige nadeel van de Catrice Glam & Doll mascara

Natuurlijk is niet elk product rozengeur en maneschijn. Het nadeel aan deze mascara is dat hij niet lang meegaat. Meestal heb ik weinig last van “vervallen” producten, maar deze mascara begint na ongeveer een maand dagelijks gebruiken te brokkelen. Is het zo’n probleem? Voor mij niet, want voor dit bedrag kan je gerust al eens wat sneller een nieuwe kopen. 

Overtuigd dat ik overtuigt ben? Deze foto zal vooral bewijzen dat ik overtuigt ben!

 

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

Bonita | Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes

 

 

xoxo Bonita
Survival Of The Cream 

You may also like

1 Comment

 • Bonita | Xmas wishlist: Oogschaduwpalette | Lovely Charlotte

  […] Ik gebruik niet vaak oogschaduw en geef dan liever mijn centjes uit aan die extra mascara of die ene kleur lipstick die ik nog niet heb. Dus zette ik vorig jaar enkele oogschaduwpaletten op […]

  2 december 2017 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Beauty, Gastblogs
  Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!
  Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

  Het wordt weer winter en dat merk ik meteen aan mijn droge huid. Mijn huid wordt roder en voelt trekkerig...

  Sluiten