Interieur

Een fijne werkplek in huis!

Vanaf het moment dat ik begon met bloggen ben ik op Pinterest aan het speuren naar een mooie werkplek. Helaas hadden we in ons huidige huis geen plek om ergens een bureau neer te zetten. Maar nu ons huis verkocht is en we op zoek zijn naar een nieuw (t)huis komt de lang begeerde werkplek er wel!

Ik ben gek op gouden details en een rustige, neutrale omgeving. Veel wit, een opgeruimd bureau (tikkie neurotisch) en organisatie! Al meerdere keren ben ik door de IKEA gelopen om hét bureau uit te zoeken 😉

Het bureau is dus uitgezocht, de accessoires bepaald en de bureaustoel heb ik ook al gespot. wat blijft er dan nog over? 

Omdat ik altijd koude voeten heb leek het me fijn om een mooi kleed te zoeken. Daarnaast dempt dit ook het geluid van een rollende bureaustoel én is het beter voor je vloer.

Ik had al een beetje rondgekeken maar ik wilde niet zo’n standaard grijs of beige kleed. Ik stuitte op de website van Sukhi. Zij verkopen handgemaakte kleden direct van de makers uit Nepal, Turkije, India en Marokko. Op de website kan je zien dat elk land zijn eigen stijl heeft in kleden.

Ik werd meteen verliefd op de bolletjeskleden uit Nepal. Maar deze leken met niet al te handig met een rollende bureaustoel. Toen viel mijn oog op het Beni Ourain kleed. Dit kleed is gemaakt in Marokko met de fijnste wol ter wereld. Het is een mooie zachte en lichte kleur met een wybertjes patroon in het midden. Dit kleed zou goed passen bij mijn rustige en overzichtelijke werkplek! Neem ook eens een kijkje op hun Pinterest van Sukhi voor meer inspiratie!

Sukhi team Nepal

Bron: www.sukhi.nl

Sukhi betekent in Nepal ‘blij’. Door geen tussenkomst van een tussenpersoon kunnen de prijzen voor de kleden laag worden gehouden en zijn de makers gegarandeerd van een goed salaris. De arbeidsomstandigheden waarin gewerkt wordt zijn ook prima!

Had jij al van Sukhi gehoord?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

Samenwerking blog

You may also like

5 Comments

 • sammie

  De bolletjes kleden heb ik al vaker gespot op blogs, mooi idee ook dat ze rechtstreeks gekocht worden bij de makers.

  3 maart 2016 at 10:04 Reply
 • Bianca Schrijft

  Het is mooi dat ze direct worden gekocht bij de makers. Wel hoop ik dat het echt zo is, Hoe vaak hoor je wel niet tegenwoordig dat fair trade toch geen fair trade blijkt te zijn. Als het klopt, dan is het echt super.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee #13: Wat Milo zag.My Profile

  3 maart 2016 at 12:10 Reply
 • Heidi

  Wat leuk.
  Mijn werkplekje komt op de zolder.
  Mijn man ga die gans inrichten naar mijn smaak echt geweldig.

  5 maart 2016 at 14:56 Reply
 • Nikki -Sukhi.nl

  Ah super leuk! Mooi geschreven:) Heel erg bedankt!

  En onze kleden worden ECHT rechtstreeks van de maakster naar de koper verstuurd! Geen tussen personen. 🙂

  Groetjes, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

  9 april 2016 at 12:24 Reply
 • Interieur Inspiratie | Een lichtplan voor jouw huis | Lovely Charlotte

  […] heb je sowieso in elke ruimte van je huis verlichting nodig om te kunnen lezen, koken of werken. Dit wordt dan ook basisverlichting genoemd. Hiermee begin je bij het maken van een […]

  15 januari 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge
  %d bloggers liken dit:
  Meer in Interieur
  Ons huis is verkocht!
  Ons huis is verkocht!

  Er is getekend, de bedenktijd is voorbij en de stickers zitten op de borden. Ons huis is verkocht!!

  Sluiten