Gastblogs

Roelfien | Het einde van het jaar…

Roelfien | Het einde van het jaar...

Het loopt al weer tegen het einde van het jaar. Een best wel druk jaar. Een jaar waarin we veel beleefd hebben. En net als de meeste mensen, kijk ik graag even terug.

 

Onrustig begin

Ik begon dit jaar vrij onrustig. Waar Thomas normaal zijn rust kan vinden na alle drukke feestdagen, kon hij dat nu niet. Daardoor bleef ook ik vreselijk gestrest. En dat kwam mijn dieet niet ten goede.

Ik heb me daar in het eerste half jaar vreselijk druk om gemaakt. Ik bleef zoeken naar een antwoord. Die vond ik natuurlijk niet, want het probleem lag bij mezelf. Het was ongeveer juli, toen ik dacht: wat scheelt het ook! Ik kan me er druk om blijven maken, maar dat werkt alleen maar averechts! Ik ga me er niet meer druk om maken! Er komt vanzelf een moment waarop ik weer de energie heb om weer liever te zijn voor mezelf.

 

Roelfien | Het einde van het jaar...

 

Vermoeider dan ooit

Na de zomer had ik dit moment dan ook echt wel verwacht! Die bleef keihard uit… Sterker nog, ik voelde me meer moe dan ooit! Dat ik er nog een nare hoest overheen kreeg, dat hielp ook niet echt. Dat ik hier uiteindelijk voor bij de huisarts kwam en een “pufje” kreeg, dat deed mijn energie ook geen goed. Maar die hoest raakte ik gelukkig wel kwijt. Mijn gekneusde ribben konden nu gaan herstellen en ik kon in de nacht weer wat gaan bijslapen.

Nu zou het moment komen waarop ik weer bulkte van de energie! En nog steeds bleef het uit… In november ben ik me gaan richten op 1 januari. Zo had ik nog twee maanden om bij te komen. Ook mijn eigen blog kwam op een laag pitje te staan. Ik moest mezelf echt streng toespreken als ik me hier schuldig over ging voelen! Maar ik moest naar mezelf en dan vooral mijn lichaam, luisteren.

 

Roelfien | Het einde van het jaar...

 

Het einde van het jaar

Het is nu eind december, het einde van het jaar. Mijn “dieet” heb ik het hele jaar niks aan gedaan… Ik heb meerdere momenten bedacht waarop ik het echt zou oppakken. Dit deed ik dan ook wel hoor… 4 dagen… hooguit. 😉 Maar ik merk dat ik er nu steeds meer klaar mee ben. Het voelt niet goed! Ik weet dat ik het kan, ook al heb ik daar in mijn hele leven te vaak aan getwijfeld.

2018 gaat dan ook mijn jaar worden! Dat wil ik gewoon! Nu ik me bijna weer de oude voel, zijn mijn lijstjes dan ook weer reuze lang! Ik wil in alles gaan knallen, maar wel de dingen waar ik energie van krijg! 2018 wordt daarom voor mij ook een jaar waarin ik dingen moet stop zetten.  Waarin ik misschien mensen moet teleur stellen. Het is voor mij goed om te leren dat ik niet iedereen gelukkig kan maken. Ik ga hier aan onderdoor. En daarom heb ik voor het eerst in jaren, een lijst met goede voornemens. En  bovenaan staat: Aardig zijn voor mezelf! Met een paar grote uitroeptekens!

 

Roelfien | Het einde van het jaar...

 

Ik ben wel benieuwd hoe jullie jaar was en of jullie nog goede voornemens hebben? Laat ze me weten in een reactie. Dat vind ik erg leuk.

Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2018, waarin al jullie mensen uit mogen komen!

Liefs,
Roelfien

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Gastblogs
Bonita | Concealers voor een flawless look
Bonita | Concealers voor een flawless look

Voor mij geen foundation zonder concealer. Ik heb vaak last van rode vlekjes, acné of restlittekens. Deze verdwijnen niet altijd...

Sluiten