Persoonlijk

Eindelijk m’n nieuwe Fiat Punto!

Eindelijk m'n nieuwe Fiat Punto!
Donderdag zeg ik daag! tegen mijn veel te grote (tijdelijke) auto en dan is het vrijdag eindelijk zover!
 
Heerlijk om weer in m’n eigen autootje te kunnen gaan rijden. Moet wel zeggen dat ik nu wel anders in de auto zit dan voor de aanrijding. Toch iets minder relaxed 🙁 hoop dat als ik straks weer een eigen auto heb dat dit weer veranderd.

Ben ontzettend blij met m’n nieuwe auto. Weer heb ik voor een Fiat Punto gekozen. Maar dit keer met wat meer opties dan in de oude. Deze heeft 5 deuren, airco, pardon… ik bedoel natuurlijk climate control (wat dit is moet ik zelf ook nog even ontdekken), cruise control en parkeersensoren (schok me dood tijdens de proefrit!). Dit moet wel bijdragen aan relaxte ritjes richting m’n werk en omstreken 🙂

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Persoonlijk
Best gelezen favoriete artikel op LC!
Happy List of 2015!

Sinds een weekje komt Ifan 's ochtend uit zijn kamer en naar onze slaapkamer als hij wakker is. Dan liggen...

Sluiten