Interieur

Roelfien | Energieleveranciers vergelijken

Doen jullie dat wel eens? Alle energieleveranciers vergelijken om te kijken welke het goedkoopste uit komt voor je? Of misschien doet manlief dat ieder jaar? Mannen schijnen er over het algemeen heel goed in te zijn!

Uitgelichte afbeelding Shutterstock

Die van mij dan weer niet… Dat is dan wel weer jammer! Maar gelukkig vind ik het, soms, wel heel interessant om te zien of we een stuk goedkopen ergens anders energie kunnen krijgen! En dan bedoel ik gas én elektriciteit.

 

Hoge energierekeningen

En dat kan best uit voor ons, om dat zo nu en dan eens uit te zoeken! Met een man die een groot aquarium heeft als hobby. Samen met de meest luxe verlichting en vergeet de pompen niet die al het water filteren en in beweging houden. Daarbij ben ik, als gastouder, elke dag thuis. Dus de verwarming staat hier alle dagen aan vanaf september tegenwoordig al.

Ook met alle grauwe dagen van het afgelopen jaar gebruik ik veel licht. Ik zit niet graag in het donker.
Tel daarbij nog wat kinderen, en je begrijpt dat de energieleveranciers best blij met ons zijn! De mensen boven in Groningen waarschijnlijk wat minder… 😉

Afgelopen jaar, toen we weer eens een flinke eindafrekening kregen van onze eigen energieleverancier, ben ik eens gaan zoeken op internet. Ik kwam hierbij heel wat verschillende energieleveranciers tegen. En om eerlijk te zijn maakte dat het hele verhaal erg ingewikkeld! Ik zag door de bomen het bos niet meer!

Na een paar dagen heb ik mijn zoektocht dan ook gestaakt en bleven we maar weer trouw aan die grote energieleverancier, waar we al 13 jaar trouw bij waren. Daarbij leek het me veel te ingewikkeld om over te stappen! Ik moest steeds denken aan een verhaal van mijn ouders, die één keer waren overgestapt.
Die kregen na een jaar een rekening waar je U tegen zegt!

 

Geen moeite meer met energieleveranciers vergelijken!

Nu kan je via de website van EasySwitch heel handig energie vergelijken Hier kan ik in één oogopslag zien waar we goedkoper uit kunnen zijn met ons hoge energieverbruik! En waarom kwam ik hier niet eerder!

Al het moeilijke zoekwerk, waarbij je iedere keer weer je meterstanden moet invullen, doen ze voor je!
Ik hoefde al onze gegeven maar één keer in te vullen en ze zochten voor mij uit of we moeten overstappen of dat we beter trouw kunnen blijven.

Ik kon ook ons gas en elektra verbruik makkelijk vergelijken. Want ja, ook die is natuurlijk best een stukje hoger dan in het gemiddelde huishouden! Ook het overstappen op zich kost geen enkele moeite meer. EasySwitch regelt alles voor ons! Voor ons wordt overstappen nu wel heel erg makkelijk en zelfs een beetje leuk!

Vergelijken jullie alle energieleveranciers elk jaar? Of laat je dat doen? En hoe doen jullie dat dan? Of gebruiken jullie ook een vergelijker?

Liefs, Roelfien
Ladybos.nl

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Interieur
Søstrene Grene komt met een kindercollectie!
Søstrene Grene komt met een kindercollectie!

Een van mijn favoriete winkels is Søstrene Grene! Ze hebben van alles, van interieur artikelen tot de leukste kaarten en...

Sluiten