Interieur

Eindelijk weer goed weer, wishlist voor onze tuin!

Wat is het toch heerlijk om allerlei webshops af te struinen op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld de tuin, de bruiloft van je zus of de nieuwe eetkamerstoelen. Nu we eindelijk een tuin hebben vind ik het heerlijk om eindeloos te klikken en allemaal leuke plaatjes te verzamelen voor als we nieuwe tuinmeubels kopen.

 

Onze tuin is een vrij standaard stadstuin. Niet enorm groot, voor Haarlemse begrippen overigens wel 😉 , maar voor ons een prima formaat. Ik ben niet zo van de groene vingers en onder mijn verzorging hebben de meeste planten geen lang leven dus is onze tuin prima.

Aan weerszijden van de tuin hebben we twee borders waarin we een appelboompje, lavendel, stokroos, katjesboom, Echinaforce en nog een ander plantje met rode besjes (geen idee hoe het heet, zag er gewoon leuk uit) staan. Daartussen hebben we cacaodoppen gestrooid. In onze buurt lopen nogal veel katten rond en die gebruikten onze borders dus als open lucht kattenbak. Het is niet alleen ronduit smerig, maar ook niet veilig voor kinderen. Nou zal Ifan niet meer zo snel iets van de grond in zijn mond stoppen, maar genoeg vrienden met jongere kinderen die dat dus wel doen. De cacaodoppen doen prima zijn werk, er is geen drol meer gesignaleerd!

In ons vorige huis waren hadden we een groot dakterras. Dit was heerlijk vertoeven, alleen met kind niet handig. Iets met drie hoog en een klimmende kleuter 😮 We hadden toen wel al een loungeset aangeschaft. Deze staat nu ook weer in de tuin.

 

 

Nu hebben we bij de openslaande deuren een beetje een kaal hoekje. Daar zou ik graag nog wel iets willen hebben. Zo’n leuke loveseat of tuinbankje lijkt me wel wat. En dan met een vuurkorf. Zomerse avonden met een drankje buiten in de tuin. Kinderen op bed en wij lekker genieten van de avond.

 

 

Nog iets leuks wat ik tegen kwam bij Leen Bakker is de Ketter Coolbar. Een heel handig bijzettafeltje die tegelijkertijd dient als koelbox. Een ideale uitkomst lijkt me, niet telkens op hoeven te staan om naar de koelkast te lopen als je glas wederom leeg is. Liever lui dan moe, zullen we maar zeggen 😆

 

 

En dan als laatste wil ik nog graag leuke verlichting in de tuin. We hebben nu zo’n lampje met bewegingssensor, maar voor de zomeravonden vind ik dat niet genoeg. Ik zou liever zo’n lange snoer met lampjes aan de schutting hangen. Geeft niet onwijs veel licht, maar wel net genoeg voor ‘s avonds.

 

Hoe ziet jouw tuin eruit? Wat zou jij nog graag willen veranderen?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

1 Comment

 • Fleur

  Ik zou graag een tuin willen zoals op de onderste 2 plaatsje, met grote loungebanken en van die lampjes. Wie weet kan ik zoiets creëren op op ons dakterras

  3 mei 2017 at 16:18 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge
  %d bloggers liken dit:
  Meer in Interieur
  Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!
  Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

  Naar bed, naar bed zei Duimenlot! Maar eerst nog een verhaaltje. Bedtijd wordt een groot feest met de nieuwe LATTJO en STILLSAMT...

  Sluiten