Interieur

Hét ideale nachtkastje!

Een belangrijk onderdeel van je slaapkamer. Maar lastig om een leuk nachtkastje te vinden wat ook echt goed bij de stijl van je slaapkamer past. Met deze voorbeelden/tips lukt het wel!

Het ideale nachtkastje

Verschillende maten, uitvoeringen en kleuren, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel vinden. Maar is het niet veel leuker om het ideale nachtkastje te vinden en ook iets wat echt in je slaapkamer past.

Maak de de ruimte om je nachtkastje persoonlijk

Door de mooie schilderijen en foto’s naast of boven je nachtkastje te hangen word het een echte eyecatcher in de slaapkamer. Je geeft een praktisch meubel een persoonlijke touch.

Zorg voor een handig nachtkastje

Wat jij handig vindt, is heel persoonlijk. Misschien wil jij graag een dicht kastje zodat je alle dingen (rommel 😉 ) kan verbergen of misschien heb je liever een open kastje zodat je al je pronkstukken tentoon kan stellen.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een nachtkastje met een open én dicht stuk.

DIY away!

Heb je een nachtkastje wat ontzettend praktisch is, maar eigenlijk niet helemaal wat je mooi vind? Verf het eens in een leuke kleur of koop een rol plakplastic en bepak de bovenkant hiermee. Met eenvoudige en vrij goedkope oplossingen kan je je nachtkast nét even dat geven wat je mist!

Denk na en maak geen overhaaste beslissingen

Dit is een fout die ik in het verleden wel heb gemaakt. Te snel iets kopen, meer om het kopen, dan dat je er ook echt tevreden mee bent. Ik heb absoluut geleerd van deze fout en zal hem niet snel nog eens maken. Denk na voordat je iets koopt en koop niet zomaar iets omdat het de laatste is of in de aanbieding. Blijft zonde als je er toch niet tevreden mee bent en vervolgens weer iets nieuws wilt.

Wat is voor jouw ideaal? Aan welke eisen moet het voldoen?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit:
Meer in Interieur
We hebben een huis gekocht!
Eindelijk, we hebben een huis gekocht!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Na maanden van stress, tranen en telkens je hele hebben en houden opnieuw inpakken, is er een...

Sluiten