About

 

My Favorite Everything

Op Lovely Charlotte vind je artikelen over mijn favoriete alles! Dit kan interieur zijn, make-up producten die ik absoluut de moeite waard vind, artikelen over het moederschap maar ook mijn stevige mening over verschillende onderwerpen.

Naast de geschreven artikelen zie je regelmatig in vlogs hoe ons leven eruit ziet. Daarnaast vind je ook een hoop andere video’s op mijn YouTube kanaal. Van make-up tutorials tot shoplogs!

 

Charlotte

Degene die zich achter de schermen bezig houdt met LC is Charlotte Evans-Meijer. 30-er, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met de liefde van mijn leven, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Bokst met een personal trainer, is gek op wijn, praat graag (té) veel en heeft een passie voor fotografie!

De woorden die haar het beste omschrijven zijn: spontaan, enthousiast, ondernemend, soms wat impulsief maar bovenal positief.

 

Samenwerken

Voor samenwerkingen verwijs ik u graag naar de pagina ‘Samenwerken’. Hier vindt u de nodige informatie over de verschillende mogelijkheden voor een samenwerking en mijn mediakit. Tevens vindt u hier mijn contactgegevens.

Leave a Reply

CommentLuv badge