About


Lifestyle & Beauty met een vleugje Mama!

Op Lovely Charlotte vind je dagelijks artikelen over Lifestyle & Beauty met een knipoog naar het moederschap. Naast Beauty & Lifestyle vind je uiteraard ook persoonlijke blogs over mijn belevingen en blunders als jongensmoeder 😉

Naast de geschreven artikel zie je regelmatig in een weekvlog hoe ons leven eruit ziet. Daarnaast vind je ook een hoop andere video’s op mijn YouTube kanaal. Van make-up tutorials tot shoplogs.

 

Charlotte

Degene die zich achter de schermen bezig houdt met LC is Charlotte Evans-Meijer. Nét 30-er, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met de liefde van mijn leven, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Bokst met een personal trainer, is gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en gaat graag (online) shoppen!

De woorden die haar het beste omschrijven zijn: spontaan, enthousiast, ondernemend, soms wat impulsief maar bovenal positief.

 

Samenwerken

Voor samenwerkingen verwijs ik u graag naar de pagina ‘Samenwerken’. Hier vindt u de nodige informatie over de verschillende mogelijkheden voor een samenwerking en mijn mediakit. Tevens vindt u hier mijn contactgegevens.

 

Wat als je ouders niet in de buurt wonen?

Leave a Reply

CommentLuv badge