Privacybeleid van Lovely Charlotte

Omdat ik met mijn website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacybeleid gemaakt. Die vind je op deze pagina. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

Identiteit

De officiële naam van mijn website is Lovely Charlotte. Bij de Kamer van Koophandel sta ik tevens geregistreerd onder de naam Lovely Charlotte met KvK-nummer 67177107.  Je kan mij bereiken op het e-mailadres info@lovelycharlotte.nl.

 

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Als lezer van een blog ontkom je er niet aan dat je wat persoonlijke restjes achter laat. Denk hierbij aan je IP-adres dat achterblijft als je reageert op een artikel. Deze gegevens zijn alleen voor mij zichtbaar en doe ik er verder niets mee.

Ook in het geval van een winactie gebeurt er eigenlijk niets met jouw gegevens. Alleen de winnaar zal mij voorzien van een (e-mail)adres om de gewonnen prijs naartoe te kunnen sturen. Er wordt door Lovely Charlotte verder niets met deze persoonsgegevens gedaan.

Op mijn website vind je ook de mogelijkheid je e-mailadres achter te laten om te weten wanneer er een artikel online komt of om je op de nieuwsbrief te abonneren. Dat is dan ook het enige wat met je e-mailadres wordt gedaan, het versturen van een email.

 

Delen van persoonsgegevens

Op de server van mijn host staat een back-up van mijn site. In theorie deel ik dus daarmee de persoonsgegevens. Er gebeurt echter helemaal niets mee en het dient alleen als back-up voor mij.

Bij winacties komt het wel eens voor dat ik je gegevens moet delen met het sponsorende bedrijf, die daarna het product opstuurt. Ik zal dit dan altijd laten weten.

 

Cookies en dergelijke

Op Lovely Charlotte wordt er gewerkt met cookies, maar er wordt verder niets mee gedaan. In mijn disclaimer kan je er meer informatie over vinden.

En ook wordt op Lovely Charlotte gebruikt gemaakt van affiliate links. Kort gezegd komt het er op neer, dat als je via een productlink op mijn pagina bij Bol.com bijvoorbeeld iets koopt, ik er een paar centen aan verdien. Mocht je dus iets willen aanschaffen bij Bol, doe me dan een plezier en doe het via mijn pagina. Dan houd ik er nog wat aan over 😉

Ook werkt Lovely Charlotte met Google Analyctis. Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik per maand heb.  Dit is een dienst van Google en is dus zeer goed beschermd en dicht getimmerd. Er wordt dan ook verder niets gedaan met de gegevens.

 

Duur van de opslag

In beginsel laat ik alle reacties gewoon staan na plaatsing. Conform de wet over het privacybeleid moet ik ze verwijderen nadat ik ze niet meer gebruik. Maar ik meen dat reacties bij het artikel horen en dat zolang het artikel online staat de reacties dus ook online moeten blijven.  Door het plaatsen van een reactie stem je hier ook mee in.

 

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Zoals gezegd zal ik met alle liefde je persoonsgegevens verwijderen van de website indien je daar om vraagt. Ook mag je me altijd een mailtje sturen als je wil weten waar je een reactie hebt achter gelaten.

 

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht ik met je persoonsgegevens iets verkeerd doen of niet mee willen werken aan je verzoek, dan mag je over me klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Dit privacybeleid is met behulp van MeerVanMir opgesteld.

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close