Interieur

Interieur | Wishlist voor onze tuin 🌷

Wat is het toch heerlijk om allerlei webshops af te struinen op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld de tuin, de bruiloft van je zus of de nieuwe eetkamerstoelen. Nu het hopelijk snel mooi weer wordt, vind ik het heerlijk om eindeloos te klikken en allemaal leuke plaatjes te verzamelen voor als we een nieuwe tuinset bestellen!

Onze tuin

Onze tuin is een vrij standaard stadstuin. Niet enorm groot, voor Haarlemse begrippen overigens wel 😉, maar voor ons een prima formaat. Ik ben niet zo van de groene vingers en onder mijn verzorging hebben de meeste planten geen lang leven. Gelukkig komt hier Dafydd in beeld en heeft hij wel een green 👍🏻

Aan weerszijden van de tuin hebben we twee borders waarin we een appelboompje, lavendel, stokroos, katjesboom, Echinaforce en nog een ander plantje met rode besjes (geen idee hoe het heet, zag er gewoon leuk uit) staan.

Tussen de planten hebben we cacaodoppen gestrooid. In onze buurt lopen nogal veel katten rond en die gebruikten onze borders dus als open lucht kattenbak. Het is niet alleen smerig, maar ook niet veilig voor kinderen. Nou zal Ifan niet meer zo snel iets van de grond in zijn mond stoppen, maar genoeg vrienden met jongere kinderen die dat dus wel doen. De cacaodoppen doen prima zijn werk, er is geen drol meer gesignaleerd!

In ons vorige huis waren hadden we een groot dakterras. Dit was heerlijk vertoeven, alleen met kind niet handig. Iets met drie hoog en een klimmende kleuter 😮 We hadden toen wel al een loungeset aangeschaft. Deze staat nu ook weer in de tuin.

Afbeeldingen via Shutterstock

Kaal hoekje

Nu hebben we bij de openslaande deuren een beetje een kaal hoekje. Daar zou ik graag nog wel iets willen hebben. Zo’n leuke loveseat of tuinbankje lijkt me wel wat. En dan met een vuurkorf. Zomerse avonden met een drankje buiten in de tuin. Kinderen op bed en wij lekker genieten van de avond.

Coolbar

Nog iets leuks wat ik tegen kwam is een coolbar . Een heel handig bijzettafeltje die tegelijkertijd dient als koelbox. Een ideale uitkomst lijkt het me, niet telkens op hoeven te staan om naar de koelkast te lopen als je glas wederom leeg is 🙈😂

Afbeeldingen via Shutterstock

Tuinverlichting

En dan als laatste wil ik nog graag leuke verlichting in de tuin. We hebben nu zo’n lampje met bewegingssensor, maar voor de zomeravonden vind ik dat niet genoeg. Ik zou liever zo’n lange snoer met lampjes aan de schutting hangen. Geeft niet onwijs veel licht, maar wel net genoeg voor ‘s avonds.

Hoe ziet jouw tuin eruit? Wat zou jij nog graag willen veranderen?

Veel liefs,
Charlotte 💕

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

** Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

You may also like

1 Comment

 • Fleur

  Ik zou graag een tuin willen zoals op de onderste 2 plaatsje, met grote loungebanken en van die lampjes. Wie weet kan ik zoiets creëren op op ons dakterras

  12 juni 2019 at 16:16 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  More in Interieur
  Interieur Inspiratie | Woonkamer make-over!
  Interieur Inspiratie | Woonkamer make-over!

  Ons huis begint steeds meer 'af' te worden. Klinkt misschien een beetje gek, aangezien we er al twee jaar wonen...

  Close